Monday, February 20, 2012

~ Better Late Than Never ~

Assalamualaikum...

huishh! pejam celik pejam celik dah tinggal seminggu je lagi nak habis bulan Februari...cepat benar masa berlalu...aduhaiii, sibuk gila ngan assignments yang semakin hari semakin membukit tu...actually, sekarang ni pun tengah dalam kesibukan berassignment jugak..tapi cuba untuk curi sikit masa to create this entry...

why??? sebabbbb kali ni aku nak cite pasal hari kejutan untuk my BFF on her birthday..ermmm,actually not exactly on her birthday but belated already la aiyooo~ hehe..xpe, "better late than never" btoi dak.. :D
okeyh, sebelum aku cite dengan lebih lanjut, meh nak bagitaw dulu sapa BFF tersebut...dia ialah Nurhartini @ lebih dikenali dengan nama Tinie..wajahnya ada kat senarai besties nuu kat tepi kanan tu haa..nampak2?? hehe

ok, dah nampak bagus...gambar yang kat sebelah kanan tu sebenarnya semua pun BFF aku..cuma ada yang dari sekolah menengah, ada jugak yang dari IPG Perlis...kenapa diorang tu menjadi BFF aku?? sebabbb mereka ni la yang sentiasa bersama support aku bukan sahaja pada masa senang tapi jugak time aku susah dengan serabut masalah segala...depa la yang bagi nasihat, yang bagi sokongan, yang bagi pandangan, yang dijadikan tempat mengadu, tempat bersuka, peneman setia, pendengar setia, peneman bergurau senda, teman bermesra2 alam,,EHHH!! haaa,yg ni terover cket..hehe..mesra alam dengan perempuan je la..haishh! haha :D semua susah senang kira depa ni always beside me la to give their support..haaa,tuuudiaaa kan! hehe :D
i'm so grateful to have them in my life..Thank You Allah :)

ok2, dah terlebih2 pulak intro...so,straight to the point la...hari Sabtu lepas aku berpakat dengan Siti Nabilah @ Biela nak buat surprise birthday untuk Tinie sebab on her exact birthday (12 Feb) aku tak dapat keluar sesama sebab ada kuliah pasal academic writing...mulanya dah janji dah, tapi tak sangka lecturer inform kemudian yang akan ada kuliah tarikh tu...so, sebagai ganti aku pun plan la buat pada Sabtu berikutnya (18 Feb 2012)...lewat la seminggu..hihi..takpela, janji aku puas hati dapat jugak sambut birthday sahabatku ni...
F.Y.I ni first time aku buat surprise kat Tinie sebab masa zaman hingus meleleh dulu ni mana la reti nak drive keta apa semua kann..pastu ditokok pulak dengan mak ayah tak bagi keluar...maklumla, budak bawah umur lagi..huhu...sekarang dah 20 dah pun...kalau kahwin pun dah boleh beranak kasi muat keta Naza Ria..EHH!! ni bukan aku kata, orang yang kata taw..he2 :P

dibantutkan cite, kami sambut kat KFC lama Kangar dengan ditemani Biela...sahabat yang lain tak dapat join sebab masing2 tengah study untuk final exam diorang...huhu (menagis dua minit) ;(
okeyh,moh le usha je gambar2 kat bawah ni...tulis banyak pun bukan orang baca..kann2?? haha
JOM!!!!!!!


tadaaa!! kiut x? hehe...pilih tergesa2 sebab terlewat keluar rumah..
takut kantoi, tu main rembat ja kek mana pun..hehe



birthday girl! tua dah Cik Tinie kita..Yeayy!!! i muda lagi..hehe
guraw je Tinie taw..jgn muncung sedepa :P



Biela yang turut sama join...thanks a lot to her sebab dapat jugak teman aku ngan Tinie...
law x,berdua je la..tak meriah sangat..huhu
* ce tengok makanan Biela plg banyak..HAHA

 aippp!! potong kek elok2 anak dara...



Sweetnyaa omaigoshh!!
*terlebih la pulakk puji diri..HAHA




nganga aaaaaa---ummmm! hehe 



suap birthday girl plak...
*mak cik meja sebelah dok usha keras..HAHA



last but not least, really aprreciate their cooperation..even masing2 sibuk ada janji temu lain jugak, diorang still dapat hadirkan diri...jenuh ajak taw! hehe
sayanngggggg semua <3 <3 <3 <3 <3

kbaii *nak layan lagu hindustan plak :P
nak join? taknak sudahh..hehe

Thanks for reading

Assalamualaikum

2 comments :

:: Tinie Nasir :: said...

Terharu sangat2 syg. Sweet moment that I ever had. Syg kamu sgt2. BFF till jannah k. InsyaAllah. :)

nuruladnin said...

yup! InsyaAllah dear....
thx sgt2 jgak :)