Sunday, January 22, 2012

Ombak Rindu kah ini???! OMG!

Assalamualaikum...

entry kali ni takda ceghita apa pun...cuma gambaq-gambaq comeii saja (HAHA *gila perasan) yang berlaku sehari sebelum Penang MARATHON...title di atas hanya propaganada semata-mata...muahaha*gelak tak sopan...sepatutnya aku buat entry ni dulu baru lah boleh post entry Penang MARATHON tu..tapi disebabkan aku ni suka buat benda buang masa(ntahpapentah), jadi aku tak sempat la nak mengedit dulu segala gambar-gambar kat bawah ni....sebab tu post kali ni terbalik...jadi u'ollss baca terbalik la...

well,actually tak da la terbalik apapun, cuma nak bagitahu yang entry ni yang sepatut dipost dahulu,kemudian baru Penang MARATHON...sebab gambar2 ni diambil dahulu sebelum kejadian marathon tu...aishh!!paham ke???tak paham sudah,aku pun tak berapa paham juga ,,HAHA!...apakata layan je lah gambar-gambar "OMBAK RINDU" nie...abaikan edit yang kurang ummph tu,,muahahaha~*sekali lagi gelak tak sopan langsung XD


tengah perasan giler cam buat filem Ombak Rindu...hahaha
well,bila lagi nak perasan kann..thi hi hi

bergaya kat depan McD Batu Feringghi,Penang...tenung ape ntah..
haha

skali lagi depan McD but this time gambar (T.E.T)= The Eldest Two..
trademark baru cipta sendiri *ntahpapentah :P

lihatlah adik aku yang sedang meningkat naik menjadi remaja gitu..
besaq dahh adik aku *gaya cam makcik2..haha

lokasi: McD, Batu Feringghi
model: tak kenal..haha..adik aku
camera: tiada sebab guna galaxy tab je

abang aku yang snap gambar nih..kerek gila aku..HAHA

actually,beli chips je buat lapik perut...ce tengok sekeliling...
takda orang sangat..huhu

anak paling tua atau ringkasnya anak sulung
bersama ayahnya yang cool gitu...hehehe

aish!! lentok2 plak...haha...ibuku dengan
abangku yang poyo..thi hi hi *melawak saja k

BODYGUARD aku...haha...kedua dua abang dengan adik aku...
dengan depa la nak bergaduh , main ngan bergurau pun...

tadaaaaaaa!! kenal tak? kenal tak?? hahaha
akhirnya muncul jugak gambar aku...hehe

ni kat pantai Batu Feringghi....ceewahhh!
pandai dah adik aku posing...

mak dengan ayah aku yang awesome!! hehee
pandai gak pose ni.. :)

sekali lagi ibu bapa yang awesome!!
mak pak aku la tu..hihiihi

ehh,tak jadi dah gambar candid..nak buat camna,,
aku suka tengok kamera laaa...hahaha


"Ultramannnn!!!!" agaknya itu gaya yang abang aku cuba tiru..haha

candid..tengah berusaha panjat batu...sangat menyakitkan kaki okayy
sebab batu dia camna ntah nak cakap....kira sakit lah,huhu

T.E.T 1

T.E.T 2

harap jangan jeles dengan gambar (T.E.T 1 & 2) adik beradik kamcing la katakan
*macam la ada yang jeles sangat
hahaha....

setakat tu je la untuk entry kali ni..
MORAL OF THE STORY# kalau nak amek gambar yang cantik menarik kau memang dabomm haruslah pandai berposing bermacam gaya (ni apa punya moral value ntah!) kbaii :)

Assalamualaikum

2 comments :

Azni Zulaikha said...

jeles ahhh tgk hg ngan abg hg! ahaks!

nuruladnin said...

haippp ! xmo jeles2..
belek balik pesanan di atas nuu..hihi